Clientii nostri

Prin intermediul programului nostru de fidelizare, incercam sa cladim un parteneriat pe termen lung cu clientii nostri, atat din sfera celor cu nevoi de tip rezidential, cat si a celor care folosesc motouneltele in cadrul afacerii lor. 

Principiul este simplu, daca iti cunoastem mai bine asteptarile si nevoile in ceea ce priveste motouneltele, vom putea sa iti oferim un sfat calificat, aditional avantajelor pe care ti le oferim la cumpararea unei motounelte, sau la reparatia ei.

Pentru a participa in cadrul acestui program, nu trebuie decat sa te inregistrezi in baza noastra de date, atunci cand faci prima achizitie.

Dupa cum e evidentiat in tabelul de mai jos, valoarea achizitiei te califica automat intr-una din categorii, dar poti avansa si cu timpul, pe masura ce ai achizitionat mai multe articole.

 

Categorie Achizitie minima necesara
HOBBY >2.000 lei fara TVA
BUSINESS >10.000 lei fara TVA
POWER USER >20.000 lei fara TVA

 

Odata intrat intr-una dintre categorii, vei fi in permanenta informat despre ultimele promotii disponibile, sau despre noutati in domeniul motouneltelor.

Deasemenea, iti oferim si urmatoarele avantaje la cumpararea sau reparatiile motouneltelor:

 

Categorie                  Discount la achizitia produselor Discount manopera reparatii FAST TRACK     TEST DRIVE Unealta la schimb
HOBBY 0% 5% NU DA NU
BUSINESS 2% 10% DA DA DA
POWER USER 5% 15% DA DA DA